nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 18 Januari 2011

my croc



buruk benor kaki aku ni..
dah tak tulus mulus pun
ok lah nak citer..
byk2 kasut keje
eh byk ke..leh bilang je
kasut croc itam ni menjadi pilihan kalbu..
kasut ni sempat aku mengepow ngan papa den masa beli sandal suri di midvalley tahun lepas..
ingat nak rembat lagi je rasa..
nak cari ala2 ballarina..
ahaks..

p/s: eh terjumpa pulak geng2 menari di kota bharu dalam facebook..tak sabar nak tgk gambar2 lama itu..hahaha

2 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

croc kan selesa....nak begerak tu mcm syok jek.....

wah ko dulu masuk menari2 yeak emy....wei dpt gambar tu share laaa kat blog nie...mesti gempak....

mamasuri berkata...

lieya: jaman muda jadi penari kejap..3 thn je..pastu blah..jadi kerani cabuk..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut