nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 31 Januari 2011

our travelling day to kota bharu


ini citer hari sabtu hari tu ye
minggu ni dari start sabtu hingga rabu..
kami sekeluarga akan berada di kg papa den
yakni ke kota bahru
kemudian dari khamis ke ahad..
kami berada di kg 'aku' di kuantan..
hehehe
layan gambar2 gedik kami dalam kete otw kota bharu


si comel ini..
aku lupa nak bawak teddy mickey mouse
nasib baik lah teddy bear celcom ni ada dalam kete aku
hehehe..


balik kelantan memang menduga kami
penat sgt2..8 jam perjalanan..
lebih2 papa den bukan jenis nak rush2..
dari kul 2.30ptg sampai di kb 9.30mlm
buntut pun dah kebas..


buruknyer gambar aku..kat pipi aku penuh dengan jeragat2 ni..
apa produk yang elok utk jeragat2 aku yek??
rambut ai lurus tak??actually hari tu rebounding aku saja xmo nampak lurus sgt
so aku suka ikat rambut..jadilah ikal skit kan..
jap2..ikal ke keras?confuse aku


mazda kuning ni bawak 60km/j
giler kemengantukan kami..


gambar ni di snap oleh suri..
apa dah..nampak sgt bosan melayan suri dalam kete kan..
aku nak tido..tp suri takmo..
gitulah muka aku..
dah stim semacam..hehehe..
stim nak tido ..ok!!

p/s: aktivit di kg..nak ke rantau panjang...nak makan nasi ulam cikgu...nak makan mee celup...
sume aktiviti adalah lebihkepada makan..hehehe

1 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

wah sonok ko lik kg yeak...bgus ko..adil dan saksama bahagi lik kg ko ngan husben....baru adil kan camnie.....

korang kalo balik mmg lame kan perjalanan....takpe2, bawak bersabar...ingat ape ko nak santap kat sane sure ko bersabar dlm kereta heheheeheh

hepi holiday emy!

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut