nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 25 Januari 2011

job aku hari ni



oh ..kalau korang tgk gambar ni mesti doh paham doh kan
aku hari ni ditugaskan mengutip duit si pemain pemain kutu tahun ni
selalu nyer puan dana yang kutip..
but hari ni dia ada chek up so aku lah tukang kutip

p/s: sebulan rm100...dapat rm1200...takde riba2 ok
p/s: jadilah...ada gak simpanan kan..keh keh keh

2 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

ye laa emy, ari ni dah gaji kan....aku pun kene byr kutu gak nie hahaahaha.....same la wei, kiteorg pun main gak.....dpt gak laa duit wat tambah2 pendapatan.....tahun ni aku amik bulan raye ngan bulan 4 kang...aku main 2 name....sebab laki aku sebok nak join group aku punye kutu heheeheh

Sitisifir10 berkata...

Lama dah tak main kutu2 ni...last masa sekolah menengah dulu..ahahaha

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut