nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 10 Januari 2011

Lerk Thai, Jaya Jusco Au2


kalau setakat JJ Au2 ni..
korang sebut je lah nak jmp mana...
nak makan pe..aku tau sume...
but..ada satu restoren ni..
aku cam was2 nak masuk makan..
sebab pertama..takde orang
sebab kedua..orang takde..
hehehe
aku rasa..takde orang mesti tak sedap kan..
tapi awas..bukan tau


lunch khamis hari tu..dibelanja penuh oleh puan dana kte..
ini desert utk dana


desert utk aku...i likeeeeeeeeeee
desert diambik awal sebab 'selok'


ayam  sotong masak pe ntah..
sedap..


sayur campur..pun sedap


tomyan portion besar ngan kerabu mangga


ais kosong utk aku

makanan memang sedap2 belaka..
nak makan hari2 tu tak dpt lah
sebab mahal okkkkkkkk
utk sume makanan di atas..
adalah RM 120..itu pun selepas pakai JJ card ..
so ..sebab itulah tak ramai orang
n membuatkan orang cam aku..yg kureng berduit utk masuk makan
hehhehe

p/s: aku lebih suka spend kan duit aku 'cara' seorang kerani cabuk drp seorang pegawai tinggi..hehehe
iye2 oooooooo je..

4 ulasan:

norhidana berkata...

pn emy, yg atas tuh bukan ayam ye tp sotong cik kak... dia yg oder dia lupe hehehe...

saya pun spend duit cara sorang pegawai biasa je... oh...

mamasuri berkata...

iyelah..kelupaan kealpaan...

xznie berkata...

waaa dah lame x merayau kt jj au2...huhuhu

mamasuri berkata...

xznie: sila lah merayau yer..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut