nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 31 Januari 2012

cuti bersalin 3 bulan



utk sedia maklum kawan2...
aku dah 38 minggu..
so mmg menunggu hari je...

n hari ni dah last aku keje...
aku start bercuti bersalin 8hb feb...
coz due aku 16 feb...
tp 2 hingga 3 feb..aku dah apply cuti rehat...
tak larat sgt membawak perut ni...

so far berat aku hanya naik 7kg jer utk 9 bulan ni...
tp jgn salah faham lah..
aku mmg dahberat pun..hehehe
alhamdulillah....
minggu2 terakhir ni baru aku naik berat...
itu pun setiap minggu trimester terakhir ni..aku naik 1kg...
misi kt klinik pun pening...tetiba hujung2 baru naik berat kan...
diorang takut aku ada darah tinggi..tp mmg aku tak de darah tinggi pun...
serius cakap..mmg aku memberat di perut jer ni....

so far utk persiapan baby...akan dihabiskan minggu ni...
jantina?mmg akan jadi surprise...
aku terima jer kalu suri dpt adik girl...
n kalu suri dpt adik boy, bonus utk laki aku...
coz aku mmg rasa nak tutup kilang dah...
dua je cukup kot...

klah...ni entry aku last di ofis..
myb next entry dibuat if aku ada kelapangan n ada tenet lah...
hehehhe

p/s: doakan aku selamat bersalin dah permudahkan bersalin ye kawan2...amin...if ada tersalah kata atau bahasa...aku minta maaf banyak2...bye..

6 ulasan:

YaYaNsMuM berkata...

Take care, (^_^)

~ataicha~ berkata...

take care.. semoga mudah bersalin dan mendapat anak yang cute... dan buat kakak suri... jaga adik lelok erk..

norhidana berkata...

uhuhuhu sunyi dh hari2 gi opis ko takde...
membe borak,membe gosip takde... uhuk2 sadis tul
aku sentiasa doakan semoga ko selamat bersalinkn anak buah aku tuh...

mamasuri berkata...

tq...

mamasuri berkata...

tq beb...amin...

mamasuri berkata...

ala sian kawan ku...
sabar yek...3 bulan jer..tak lama pun...
hehehhe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut