nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 20 Januari 2012

demam lagi


jenuh pagi tadi aku bangun jugak..
kul 5 pagi..terpegang suri...
rupanya suri demam lagi...

terus aku melompat dari katil ambik ubat punggung...
iyerlah...panas wei anak aku...
lepas sumbat ubat punggung...
aku baring tepi suri...
nasib suri okk....

suri skrang ada still lagi demam2..
ingatkan dah pulihkan...
so pagi ni tak g keje..
pergilah klinik utk kali kedua bulan ni...
klinik no 2 ni..klinik pakar ...


nah ini ubat suri...
4 ketul jugak....
antibiotik, batuk selsema, demam n ubat pelega



lepas g klinik aku lari masuk ofis ...
hehehe..aku dpt mc...
but aku tgh tunggu bapak aku fax something kat aku..
terpaksa lah aku dok ofis dulu...

pagi esok insyaallah..nak balik kuantan..
kan cuti cny...
'"gong xi fa chai"

p/s: balik kuantan nak prepare barang2 baby utk berpantang nanti...tak sabar aku nak cuti 3 bulan ni..

3 ulasan:

norhidana berkata...

sejak msk tadika nih dh 2kali suri demam yek...sian dia,pnt sgt agaknyer kt tadika tuh... al maklum lah aku tgk dia dmm ni pun blh hepi2 lari2 lg...

ko kene bg dia mkn apa vitamin nih mi

lieyalatif berkata...

alahai...sian suri...musim ni emy....ko pun kene jage diri gak tu....dah le tgu ari tu...

kemain budak demam tu ngadap pc yeak....budak2 skrnag ni mmg celik it heheeheh

L berkata...

huhu.. alololo kesian baby nurul comel... demam.. syafakallah/..smga cepat sembuh =)

jom renung2 sebentar..
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut