nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 9 Januari 2012

35 minggu yang penuh kepenatan


seriusly memang aku kepenatan sangat2 skrang...
tau tau nak explain camner...
kalu boleh nak rehat jer tgk tv...
body ni mcm takleh nak buat kerja dah...
mcm sume kerja aku rasa nak buat ignore jer...

gambar atas ni ..aku tengah melipat kain n nak simpan kain2 dlm almari..
itu pun rasa semput jer nak buat...
baru 35 minggu hamil tapi aku rasa penuh kepenatan...
rasa2 dulu preggy kan suri takde lak mcm ni...
myb sbb berat naik mendadak kot...
harap2 khamis ni check up berat aku tak naik dah..
coz skrang ni makan pun takde selera...
huhuhu

p/s: still drive g keje...tp tak taulah sampai bila...ni pun aku dah memekak kat pok den...suruh dia standby utk antor n ambik aku kat keje...huhuhu

4 ulasan:

Puan Fifiey berkata...

Sabar.. Insyaallah semua akan selamat...

mamasuri berkata...

puan fifiey: amin...

~ataicha~ berkata...

sabar dan mudah-mudahan semua selamat...

CuTeMiUt78 berkata...

alahai kesian kan,... takpe.. semoga kuat n semangat lagi pas ni

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut