nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 16 Januari 2012

kerana suri


kerana suri...aku still drive g keje...
now 36 minggu...n aku plan sampai abis bulan januari ni aku akan drive...
insyaallah...


even perit juga drive bila tiba2 jem..
tp aku harung jer..
iyerlah ..suri kan school kat ofis aku...
so tugas pagi antor n balik memang tugas aku...
happy jugak wei...
sbb ada jer yang dok bercakap tepi aku..
suri kan mesra alam..
hehehe


n suri jugak lah...
yang beriya2 ambik gambar aku ni..
tq suri..dah besar anak mama yerk..
nnti adik kuar...sila jaga adik pulak...
hehehe


nasib perut belum mencecah stereng...
hehehe...
alhamdulillah..sepanjang preggy ni...
bp aku tak tinggi...
berat? skrang dah turun dah...
insyaallah..lepas beranak..aku nak 'kurus'
kurus ok...hehehe...

p/s: aku memang dah kurang selera makan dah skrang...itu pasai berat menurun...

7 ulasan:

Cho Zila berkata...

untuk anak kuharung segalanya... pandai anak mamakan... ada masalah bp ker masa mengandung??

ataicha berkata...

dah tak lama dah kan?... sebulan lebih je lagi.. take care

Tanpa Nama berkata...

nak tgk lepas beranak...kurus @ tak?? hahahha... by:ardi

mamasuri berkata...

cho zila: itulah..kerana anak nak belajar walaupun baru 4 thn ni...sy takde masalah bp pun...hehehe..tp berat mendadak..itu pasal risau...

ataicha: yup sebulan lagi...

ardi: kurus..ko tgk lah nnti...hehehe

Qhaifa Nur berkata...

senang bawa kete sekali jalan je...
nak kurus kena kuat semangat ni..

lieyalatif berkata...

SARAT DAH ko hah...sian aku tgk hah....aku dulu masuk jek 8 bulan aku pencen dah drive sendiri..suem laki jemput .....skrang kene le bawak keter sendiri balik heheehehhe.....

boleh punye emy...pantang betul2....sure byk turun nanti...

norhidana berkata...

walaupun aku tgk ko dh tak lrt jln,tp aku nmapk ko kuat tul peknen kali nih...sbb ko still lg drive pg balik keje tak mcm masa suri dulu....

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut