nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 19 Januari 2012

bekal aku


dah lama mak buyung ni tak bawak bekal g keje tau...
selalu2 ada gak lah nasi goreng ke apa ke...
sbb kan dah membuyut mmg pemalas giler lah..
so hari ni ada chek up utk 36 minggu ...
siap misi cakap...'selamat bersalin yek'
iye2 je aku nak bersalin dah...
hehehe

p/s: apapun tq misi...sejuk hati bila dgr orang wish gitu..hehehe...yahoo..nak balik kontan lah cuti 4 hari ni...

8 ulasan:

norhidana berkata...

heheheh apa isi?skit je bwk, aku nyer mana?

ntah2 ko cuti cny terus terbersalin... heheheh

AdiaLuze berkata...

Ooo .. dah nak due ke? TAHNIAH sis !!! Hmmmphh .. Bila la saya nak merasa yee .. ~.~

mamasuri berkata...

planta ngan gula jer....tak sempat nak pelawa ko..lapor...sempat ardi je mengepow aku tadi..ehhehe..next time aku bawak lagi yek...

mamasuri berkata...

tq2...ada rezeki adalah tu...jgn pk sgt..

lieyalatif berkata...

amboi...mkn roti jek ke mak yong...tahan dak lapar tu heheeheheh.....

bagus misi tu awal2 wish ko...ko pun dah kene alert nie tande2...ape2 pun prepare beg bersalin siap2 tau...anytime anywhere jek nie....

wahida berkata...

salam dear...

weh...aku tak leh komen kat blog ko ngan norhidanah la weh...tukar la pop up komen nok..lebih mesra pengguna gitu...

ni pun aku berjaya sbb aku tekan 'balas' tu..kalau tak, mmg hampeh...

Qhaifa Nur berkata...

kalau dah x tahu nak makan apa..roti pun sedap gak...

LYAfrina berkata...

aummm.. roti bgus juga..ada karbohidrat

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut