nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 12 Januari 2012

aksi suri ke school


giler babas tau..
tepu otak aku bila dua hari tak berblogging...
aku ni broadband dah dipotong (hehehe)
so memang mengharap pada tenet kat ofis jer..
dan2 lak dua hari blogger.com takleh sign in...
redha jer aku dua hari...

nasib hari ni masuk ofis terus dah ok...
happy okkkk...
hehehee

meh layan gambar suri g school ...


xde maknanya aku nak ambik gambar suri kat school...
aku kan pemalu...ahaks..
so dalam kete jer lah...
suri ni bertadika kat tadika semai bakti FELDA
betul2 tepi Jupem jalan semarak tu...
senang n memudahkan aku 
if ada emergency...


budak ni 2 kali jer mandi kat umah pepagi..
then seterusnya mmg mandi kat ofis aku lah..
sian lak nak suruh mandik kul 6.30 pagi...
ini pun suri dah start batuk2..
myb sbb kena mandi pagi kot...



rambut tu dah disikat kat rumah...
tp masuk kete suri bantai tidor..
gitulah rambutnya...

suri ni mmg tak de peel pun nak g school...
mmg hari2 excited nak g school..
nangis?tak de skit pun nangis...
jumaat lepas..aku letih giler kan..so aku ambik cuti rehat...
itu pun suri dah bebel2 ingatkan aku yang dia nak g school lagi..
hehehe...suri seronok kot berkawan...
n suri ni memang mesra alam...
balik petang jer...
habis dia babaikan kawan2 dia...
hehehe..

p/s: suri ni sebiji sebutat perangai pok den..mesra alam...hahaha

2 ulasan:

lieyalatif berkata...

erm senang le keje ko emy...tak yah nak sibuk2 tunggu die....pandai suri berdikari....sonok le tu dpt kawan baru kan.....lepas ni dah nak jadi kak long dah...boleh harap ni tolong2 ko buang pampers adik ni emy eheheeheheh

norhidana berkata...

bgs... mudah lah,takde lah ko risau dia menangis melalak kt sekolah nun... suri kan dh jd big girl, jap lg nk jd akak

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut