nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 3 Januari 2012

azam baru 2012


giler babas...
baru tingat pasal azam baru....
seriusly aku mmg takde azam...
myb sebab memikirkan diri yang dah 34 minggu...
so azam nyer mestilah cepat2 lah bersalin...dah dipermudahkan bersalin...amin...
yang lain2 aku serahkan pada pok den utk merealisasikan impian kami...(geli aku nak tulis)

azam tahun ni of course lah nak beli rumah...
thn lepas hampir2 nak ter'beli rumah...
tp tak jadi ...
harap2 tahun ni menjadi lah....
lagi pun anak pun nak masuk dua kan...
amin...

hari ni byk keje jugak ni..
tp buat bodo jer lah...
hati debar2 nak ambik suri petang ni...
debar2 dengan reaksi suri first day di school...
huhuhu...

2 ulasan:

norhidana berkata...

hahak... azam tu msti ada cume tercapai ke tak tercapai kan hehehe... camne ngn azam kite nk kurus skit? ahak2...

mamasuri berkata...

azam nak kurus kena tunggu lepas aku bersalin yek...hehehe..itu azam mmg selalu ada...tp asyik kurang berjaya jer..ahaks..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut