nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 26 Januari 2012

@ 37 minggu

pejam celik pejam celik...
dah 37 minggu aku ni wei...
bila2 masa leh beranak...
tp aku harap2 dapat beranak di kuantan...
sbb mmg dah plan nak beranak di kampung kan...

setakat ni persiapan baru jer 50%...
teruk kan...iyelah kebanyakan barang2 besar mcm baby cot, stroller etc...still leh guna..
baju2 pun aku tak beli banyak....sbbnya aku mmg tak tau jantina baby dlm perut aku ni...
so beli pun yang warna putih, kuning air n biru...
kalau dah confirm nnti senang...
kalau pompuan moh aku beli yang rompol2 jer..hehehe

so far tadi pergi chek up pun baby dah turun ke bawah...
n skrang pun perut aku mmg mengeras jer...
tp tulah sakit tu mmg rasa sakit..
tp kalau takde turun air ke darah ke..mmg aku tahan jer lah....

hari ni first time pok den antor aku g keje...
mmg aku takleh nak tekan pedal minyak dah..
senak2 aku rasa...
so petang balik lambat lah..kena tunggu pok den kan...

ermmm...nak letak gambar tapi tertinggal kamera lak dlm kete...
so takde gambar lah...hehehe

p/s: aku start cuti 2 februari ni..hehehe..tak larat dah wei nak g keje ni...

4 ulasan:

cheqna berkata...

alhamdulillah
semoga Allah mempermudahkan segalanya

mamasuri berkata...

amin...

lieyalatif berkata...

wah keje laki ko pompuan....mati2 aku ingat ko raye cina ni terus sambung cuti....he he he...insyaallah...semoga semua dipermudahkan....kite same2 doa okey.....selamat mengepush2 yeak ..... tak sabar aku nak tgu reaksi suri jadi kakak nanti...ko snap tau pic die mase first time jumpe adik die.....

mamasuri berkata...

hahaha..tak ahh..tp kalu beranak time cny..mmg pakej ahhh...aku start cuti 8/2 lah...tp 4hb dah cabut balik kuantan nnti...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut