nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Sabtu, 4 Februari 2012

@ beserah....secara alami


hati gumbira sebab selamat sampai di rumah ma aku di beserah...
iyerlah..aku kan plan nak beranak n berpantang di beserah kali ni..

dok lepak kampung memang best....
tiba2 lak pok den balik kelantan ada hal...
so aku dua beranak ditinggal kan di beserah...
suri? lagi lah seronok balik beserah..
makcik2 pakcik2 dia ramai sini...
mmg berseronok lah main satu hari....

pagi2 suri dah mandi sibuk nak g rumah pakcik dia..
pakcik suri tu tua setahun jer dari suri...hehehe
memang lah seronok kan...

klah nak..aku nak surfing pasal susu ibu n cloth diaper ni...
plan nak membesarkan adik suri ni secara alami...
insyaallah....

p/s: breastpump dah ada....tq puan dana...tengah nak survey cloth diaper lak...ehheheh

1 ulasan:

YaYaNsMuM berkata...

Oklah tu nak membesarkan anak secara alami, (^_^). Yayansmum dah lama guna Cloth Diaper, tapi kira lambat gak la...spttnya, sejak my son lahir dah boleh start, tapi al-maklumlah 1st baby, tak tahu byk sgt.huhu..skrg ni dah comfort sgt dh guna clothdiaper, takde masalah. cuma, bila nak travel, yayansmum guna pampers beli gak, yelah...travel kan ssh sikit. Gud Luck yer...:)

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut