nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 6 Februari 2012

merajuk je keje....


dekat2 nak due ni kan..
anak dara aku sorang ni asyik nak merajuk je kejenya...
skrang makin tak dengar kata
apa aku cakap..mmg di ignore jer...
sakit hati...


agaknya suri tau tak lama lagi adik dia nak kuar...
itu peel nyer semacam kan..
tengok muka tu..
muka tak puas hati jer


nasib baik ada pakngah n paksu yer..
ada jugak nak bermanja ye suri...



gini lah keadaanya kalu dah merajuk..
itu gaya merajuk..lepas tu meraung menangis...
suri...suri...

p/s: semalam pergi soping barang baby pun suri dah mengamuk2...
sabar jer lah

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

besalah tu... hint2 kasih syg nk berkurangan kat dia... mulai terasa... tu mudah sgt kecik ht tu...

mamasuri berkata...

normal lah tu...suri dalam peralihan jer tu..nnti kuar adik ...insyaallah berkurangan lah tu...

ataicha berkata...

biasalah tu.. maybe dia rasa kasih sayang kat dia akan bahagi.. tu yang merajuk tu

norhidana berkata...

sabor jelah wei... tp mana tu pas adik dia dh kuar dia jd lebih baik... heheheh

lieyalatif berkata...

KIKIKIKI....akusuke pic merajuk tu emy...sgt2 comey okey dan bersungguh2 die merajuk ekekekeekek...siap peluk tubuh tu...gitu le ko, kalo ade anak gugurl gedik2 ni ...mmg merajuk le keje nye...mcm aku tu due org kenelayan....heheeheh....ko jgn risau le, adikdah kuar nanti sure suri behave tu....silap2 die akan jadi kak long penyayang gituuuu....ko tgk ler...

**wey, ko jgn melengko jek tgk tv...pi bangun...rajin2 jalan2 pusing umah tu....cepat sikit bukaan ekekeekek

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut