nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 9 Februari 2012

gedik2 kakak suri di kampung meneman mama


anak dara aku ni dah 4 thn rupanya..
beso panjang dah skrang..
otak lak makin bergeliga...
skrang mmg mood nak merajuk n nak merengek je keje nya
iyelah...suri kan bakal nak dpt adik..


gedik2 dalam rumah nenek...


langsir nenek pun jadi mangsa kegedikan suri


baju polkadot ...hadiah dari nenek..


perangai giler2 mmg tak abis2..
ada jer karenahnya...

p/s: semalam chek up...tetiba adik suri tunjuk anunyer...hehehe..so dengan izinNya, insyaallah...myb suri dapat adik gegirl...hehehe...kempunan papa nak dpt baby boy..tapi papa excited je nak dpt gegirl siap dah ada nama pun...

6 ulasan:

norhidana berkata...

hehehhe... hepinyer dia..

tak sbr nk tunggu suri junior kuar... tak kisah la girl ke boy jnji dia sihat n selamatkn...

mamasuri berkata...

itula pasai..aku pun dah tak larat ni..asyik menghitung hari je...

lieyalatif berkata...

alhamdulillah......suri dpt geng main masak2.....takpe ko, nanti no 3 try boy plak...insyaallah......mcm aku kan heheeheheh...

kemain lagi aksi menggedik anak dare ko ni emy...sengih sorang2 aku tgk hah....he he he.....comey tgk die ngan baju polkadot..kesayangan nenek ni....mcm2 nenek belikan yeak....

wahida berkata...

anak ko ni sebijik giler muka ko kan nok...comel lak tu...

wah...baby girl lagi yer...ok lah tu...nnt anak ko ada kawan...

mamasuri berkata...

itulah pasai...officially kena tunggu kuar dulu lah..hehehe...no 3?aku ingat nak tutup kilang dah ...hehehe

mamasuri berkata...

@wahida

sebiji ke muka aku?hehehe...
bby girl lah kot...kempunan laki aku nak anak jantan ko...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut