nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 23 Februari 2012

duduk rumah je


hoyerrrrrrrrr...
hari ni gaji...
walaupun tak keje sebulan..(cuti berpantang)
still dpt gaji..alhamdulillah...

berpantang ada hari yang ke 9...
meaning cik darin kita pun dah usia 9 hari kan...
so far cik darin kita ni behave sesangat..
malam pun cuma bangun pukul 3 pagi.. 
then lepas dah siap nenen n berak...
tidur balik..syukur2...

cik suri/????hahaha...
ini pening skit...
cik suri sekarang dah mmg kurang dengar kata dah...
meaning nyer ...semakin degil n semakin manja...
bertukar lak..adik tak nangis..kakak lak nangis..
takpe2..bagi chance selagi dok kampung...
balik kl nnti akan ku tukar behaviour cik suri nnti..
hehehe...

aku lak..mmg tak ambik ubat apa2 pun...
cuma ambik berurut n bertungku jer..
first day bertungku..mmg berat giler perut aku ni..
sakit je nak berjalan..
tp bila dah 3 hari berturut2 bertungku..
skrang dah ok..
dah leh jalan2...luka di bawah pun semakin ok...hehehe

ermmm..kali ni citer tanpa gambar yek..
sebab malas nak cari kamera bagai..hehehe
byeeeeeeeeee....

p/s: tak sabar nak tunggu abis pantang..rasa nak g soping baju keje n baju darin je rasa...duit?tarak lagi..hahahahaha

1 ulasan:

lieyalatif berkata...

MMG HEAVEn kalo cuti bersalin ni kan emy...dok lepak umah, tau2 gaji masuk...3 bulan plak tu...fuh...mmg syiok ler.....

takpe la ko, suri tu nanti2 die berubah le tu ....

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut