nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 7 Mac 2011

oxford teres di shah alam 2


ini second pencarian kami utk umah idaman kami
kalu ikut kan aku nak yg carmita tu.
tp seribu kali sayang..carmita tu dah sold out..
so ejen call suruh tgk umah oxford ni
teres dua tingkat but yang ejen suruh tgk adalah end lot
dah ejen suruh g tgk ..kami g lah tgk..


inilah rupa oxford end lot ni..
sbb kan ada laman dalam 10 kaki..so nampak besar je laman ni


kitorang masuk dalam tgk layout umah
tp tak snap picture..soryy..
so exterior je lah lehkasi tgk..
ada 4 bilik tidur..3 bilik air
dalam 1794 kaki persegi


design umah adalah biasa2
yang best part..umah dah siap..
tak perlu nak byr progressive umah bulan2 tu..


kami tengok je lah oxford ni..
macam di luar kemampuan kami je.
tp tak taulah..tunggu pok den je lah

p/s: oxford ni terletak di shah alam 2..bersebelah dengan puncak alam..jauh nak g keje...tapi..kami nak landed house..so terpaksa lah cari jauh2..murah skit kan...
huhuhu

4 ulasan:

must_reee berkata...

Wah dah lama tak tgk progress rumah nie... dah siap barisan depan... saya dah beli intermidiate end lot sebijik camnie... cantik... moga dapat cari satu rumah kat kawasan nie... memang jauh tapi takde la jauh sangat kalau tau jalan...

myaini berkata...

saya pun dah beli oxford ni....mula2 book untuk carmita tapi build up kecik je sebab tanah luas kan..tapi masa tu memang nak oxford....alih2 ada org withdrwn sebab loan tak lulus..so, dah ada peluang, kitorang grab oxford dan let go carmita...rasanya nextyear boleh duduk dah...

Papa Mifz berkata...

papa mifz pun beli oxford nih...lot P194...nanti leh la berjiran...:)

aznie berkata...

saya pon beli oxford jugak..lot P208...nnt boleh berjiran jugak... ; )

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut