nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 4 Mac 2011

lori oh lori


ko tengok lori tu..
kitorang ni bagai nak rak beratur panjang kat traffic light tu..
alih2 dia terus berhenti kt dpn sekali kat traffic light tu...
tensen mak..
tak reti beratur ke???



4 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

gitu laa ragam lori emy...mentang2 die besar gedabak..sesuke hati die jek nak buat camtu...... mmg siot jek dieorg ni.....

norhidana berkata...

standard lah beb, dia tu dh la besar bagak, sapa berani langgar dia... itu yg dia suke bt undang2 sndiri tuh

AdiaLuze berkata...

Pemandangan biasa ni sis..Nak marah lebih2 pun susah.. Camni, tunggu polis saman jeee... Baru terkial2 diaorng ni..Heh

mamasuri berkata...

lieya: itulah lieya..dia ingat dia je besar..dia tak tgk aku lagi yg confirm besar ni..hehehe
dana: dia tu kalis undang2 dah naih
adialuze: tak marah pun..suka sgt n i..hehehe...masalahnyer diorang dpn polis sgt sopan santun...huhuhu

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut