nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 4 Mac 2011

jalan-jalan cari umah


ahad sabtu lepas kitorang ada tengok showroom rumah di shah alam 2
cantik rumah2 kat situ..
n harga nya pun leh tahan..
but kami still jalan-jalan je cari umah
beli belum mampu lagi..
layan


angankan rumah semi d dua tingkat


walaupun tak besar mana but rumah ni semi d
so rasa luas je..


exterior dia..
bayangkan kalau laman umah aku camtu..
confirm tiap2 minggu bt bbq..


living room..
tp kalau actual umah aku jangan harap lah nak letak pasu bunga tu..


dapur yang kecil n simple


bilik tidur utama...


bilik tidur no 2


tengok suri tu..belum umah sendiri..
dah sibuk nak main tangga...
huhuu


family hall..
kecik lah family hall
dah ler tempat ni port nak tgk tv ni

apapun..
ini interior sume adalah rumah semi d cluster Carmita di shah alam 2..
kira buntut rumah bertembung buntut rumah orang lah..
sangat menarik hati aku n po den
but

p/s: the bad news...dah sold out..so kami akan jalan2 cari umah lagi esok..hehehe

1 ulasan:

Decader berkata...

cantik gak exterior design umah ni. modern style.
suka tengok ruangan makan dia. baper harga ni kak?

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut