nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 29 Mac 2011

Akademi Fantasia yang ke 9



actually memang aku layan lah AF ni..
tak salah aku since Mawi n the geng tu..
time tu mawi n the geng tu sangat2 bagus n sangat best suara...
ingat lagi kefli, marsha, akma..
see..aku ingat okkkk


so inilah para2 gurunya...
i like..
siap si adlin..abislah kena kutuk nnti..
dulu2 suka sgt kutuk orang kan
but aku suka adlin kutuk2 ni..sbb dia tgk dari sudut seni kan..
ai kan orang seni..seni tari..hehehe


ini lah bakal2 calon af yang akan menjadikan malaysia penuh dengan lambakan penyanyi realiti..
hehehe..muka2 cam biasa..takde yang menarik..
apapun kte tunggu dan lihat..

nak tau lebih: klik sini AF9

1 ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut