nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 24 Februari 2011

maggi time and bengong day


akhirnya period aku kuar jugak..
bt puan dana n lieya..
i tak preggy okkkkkkk
frust??
no no no..
akan ku berusaha..
hahaha
meh layan gambar...


cik suri skrang memang dah konker aku nyer lappy..
itu lah tempat dia skrang..
sambil makan..sambil tgk cd dia
but ok gak..senang aku nak bt keje skrang..


ini bukan makanan utama kami..
kalau beli satu pack maggi kari ni..
memang berlagu nak abiskan 6 bungkus maggi ni..
itu aku malas nak beli maggi ni..
ini kira makanan selingan kami


n aku nak perabiskan maggi ni pun ambik masa giler
aku bukan kaki makan maggi..
but cousin aku ni memang hantu maggi...
but bila ada nescaffe tu baru heaven..hehehe

p/s: lega dah gaji hari ni...but bengong giler aku hari ni..kad maybank aku lak ngan pok den..so terpaksa lah bermybank2u je.huhuhu..

3 ulasan:

norhidana berkata...

takpe2... blh usha lg n lg n lg...
megi tuh alahai, lama beno aku tak mkn megi beb... kalu ada pun megi gureng... megi kari ngn telor sebijik tuh alahai rindunyer

☆ lieya latif ☆ berkata...

arghhhhhhhhhhhhhhhhh aku yg menjerit ni okeyyyy!! aku frust ni....tapi takpe yang,ko jgn down....kite cube lagi.....ade tuh...

wei megi sodap tuuuu!! saje buat aku terliur...mmg konpom balik keje mlm ni aku masak megi haahahahaha.....

O'gosh berkata...

sedap lak megi tu...jom join...

http://simplyakuogosh.blogspot.com/2011/02/cool-wif-sunglass.html

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut