nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 14 Februari 2011

kelas 2 kerat

bt information kawan2..
aku sedang menghabiskan last subject aku
last subject je...bukan final semester..
sbb aku tgh tunggu green light nak wat practical training kat ofis
bab tak dpt approval so...ingat semester ni last..
tp rasa2 tak..
layan


actually aku bt bachelor business administration majoring marketing....
kelas gitu tittle degree..
but sbb kaki dah seluk ke goverment..
takde makna dah majoring aku tu..
memang bt admin je lah..
eh..aku kerani je kat gomen..
guna spm pangkat 2..hehehe


tgk kelas pun brapa kerat je kan..
atas ni lak jalan federal highway di pagi ahad..
dalam pukul 9.30 pagi gitu..
aku skrang kena kerja keras skit..
coz ambik business law uuuuuuu
rasa jadi lawyer jap..loyar buruk..
hehehe

p/s: semalam kena pau ngan lecturer suruh beli buku...jumlah rm76...but dalam wallet ada rm50 je...balance rm26..sy utang yer sir..hehehe (tgh bulan ni beb)

4 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

oo ko sambung belajar lagi yeak emy....alhamdulillah....hepi aku dengar...aku ni tak leh ko...takat diploma je laaa...otak sudah karat looooo hahahaaha

semoga ko berjaya dlm bidang ko ni yeak

mamasuri berkata...

itulah lieya..
aku ada diploma secretary tapi kat gomen tak laku pulak dip aku tu..terpaksa lah guna spm je..ini yang membakar semangat nak bt degree..ini pun tgh membakar semangat nak bt master..tp itulah..kalau diizinkan...

AdiaLuze berkata...

Rajinnye sambung blajo...cahiyok! Chaiyok !!!! ^_^

norhidana berkata...

aku doakan ko berjaya utk dtg kelas tiap2 kali ada kelas hhehehhe...
pagi2 ahad tuh alahai mmg kuat semangat kwn aku nih

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut