nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 6 Julai 2012

rekod kemajuan suri


salam jumaat sumer..
esok mmg dah plan nak tido je kat umah...
esok plan nak wat nasi lemak je kat umah...
so dgn kata lain tak sabar tunggu esok dan lusa utk tidooooooooooooooooo
hahaha
dasar kuat tido..

oklah..meh layan rekok kad kakak suri
kakak suri ni umur 4 thn..belajar di tadika felda..(sebelah ofis aku jer)
aku suka sekolah ni sbb diorang tak ajar berat2 sgt..
iyerlah 4 thn..n aku mmg nak kakak suri enjoy je kat skolah...
n lagi satu..skolah ni paling murah aku jumpa...
so situ dulu yer kakak suri..kalau mama tgk takde improvement sblm 6 thn..
baru mama pikirkan ke option lain..
tp mama rasa tak kot..dok situ baik2 yer kakak suri..

bebel je keje..meh layan..





ikutkan ok2 jer..sbb kakak suri kan cuti 3 bulan (follow mama berpantang)
so mmg tak expect apa2...
kedudukan dlm kelas kakak suri adalah 16/26..hahaha...ok jer mama papa...
tp bila mama review kakak suri di rumah...mmg betul kakak suri kalau mengira..abis sume dia langgar...
so nnti2 mama akan tekankan bab matematik yek..sbb subject tu yg dpt B..
uhuk2..apa2 pun tahniah..
hadiah kakak suri adalah ...bawak g i-city masuk snow...(sudah g pun)
second hadiah ialah p tido hotel...(nnti2 g yek)
senangkan hadiah...mama papa darin pun leh tumpang rasa 
ini sumer kakak suri yg request...hehehehe


saat2 di i -city..
ingatkan nak bawak g genting n tido sana..
tp papa mama kemalasan lagi..
nnti2 lah...


Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut