nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 25 Julai 2012

menu berbuka petang ini???


uhuiiiiiiiii
gaji dah yer sumer..
confirm mall2 kat kl ni penuh giler kan..
soping raya lah katakan..
hehehe..

aku?
malas pk lagi..nnti jumaat baru pk..boleh?
boleh blahhhhhhh
hahahah

semalam berbuka konon nak makan mcd kan...
sekali aku lekat jem kat area keramat tu..
masuk duke betul dah pukul 5.20 ptg..
abis kenjang kentong betis aku..
dah ler aku bawak manual...
uhuu...

sampai2 umah dah kul 6 lebih
dan2 lak si papa den g bawak kete g keje lak..
dia pun sangkut...
tak pk panjang..
sampai umah mandi2 siap2 sumer..
terus ambik darin..
sbb aku dah janji ngan pengasuh nak ambik kul 6
nnti kesian lah pulak..
so lepak2 kat bawah aparment bersama suri n darin sampai papa den balik..

dalam kul 6.30..papa den balik..
terus dia park kete..
dlm hati aku..dia tak tau ke aku nak g drive thruw mcd...
mmg dia tak tauuuuuuuuu...ataupun dia letih sgt sampai tak tau n tak ingat..
terus papa den ajak jalan kaki ke bazar ramadhan (dkt lah jugak ngan umah aku)
dlm hati dah takde mood
sbb air mulut liur aku ni dah nak makan quaterpounder kan..
so jalan2 bazar ramadhan aku just beli mee goreng n keropok...
balik umah sedang2 molek berbuka..
makan separuh..separuh lagi tinggal suri..tp tak di makan pun oleh suri..
ini kalu ma aku tgk aku makan mee goreng camtu ..emsti ma aku sedih kan
tak percaya anakanda tercinta makan skit jer berbuka.
sselalu2 berpinggan2..hahaha

terus aku rasa aku slim malam semalam...hahahah
so ptg ni aku nak merealisasikan impian nak makan quater pounder aku tu..
ehehehhe...

p/s: rasa mcm perangai aku still bebudak jer..hahahah
p/s: ada reunion show menari bulan november ni........best2..tp yg tak best..ada ke baju yang muat ngan aku ni????hahahahah

3 ulasan:

norhidana berkata...

heheheh takpe2 ptg ni buke mcD yek... sian kwn aku sampai tak selera mkn...

-boleh nyer ko kurus sblum bln 11 nih

inazamri berkata...

ptg ni niat taknak masak gak..bosan hari2 mkn lauk masakan sdiri hihi.harap2 mjdi realiti la mcD hari ni ye

mamasuri berkata...

dana: insyaallah...amin2

inazamri: kan ?bosan jugak memasak..ala tak menjadi pulak mcd...darin demam bawak g klinik terus bukak kat luar makan sup cendawan..tunda lagi lahni..huhuhu

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut