nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 3 Julai 2012

puding roti dikukuskan


salam pagi selasa...
dah lama aku nak wat puding roti kukus ni..
almaklumlah takde oven..
so kukus2 je lah boleh...
resipi ni aku cilok kat akak wahida kte
seratus peratus resipi akak kte tu...
cuma tang sos tu aku letak gula biasa...takde gula perang kat umah..
so tgklah roti kukus aku yg kurang semengah ni


aku pakai talam ni..
tp jadi rendah lak puding aku..
so next2 aku cari bekas kecik n nampak tinggi skit puding aku tu...
roti tu patutnya dikerat kecik2..
tp aku malas..so beso tu jadinya...
pok den cakap okkk..sbb tak manis..
tp aku rasa cair skit...mcm kurang masak...hehehe


ini sos nyer..
sgt senang membuatnyer..
korang trylah sendiri tau...


ini budak dah meniarapppppppppppppp!!!
pening aku sbb dia punyer meniarap memang dasyat...
hari sabtu hari tu..aku tido kat tilam single ngan darin dpn tv...
tgk2 pagi..darin tgh meniarap atas lantai..
kusssssssssssss semangat akuuuuuuuuuuuuuuuuuu

comelkan mulut darin..
rasa nak cium2 jer 

p/s: oh aku ada utang entry i-city ngan korset dx tu..nnti akan ku usahakan buat..takde masa je skrang.. 

3 ulasan:

lieyalatif berkata...

olololo....tomey mulut burungggg heheeheh....aku pun naik geram tgk hah!! haruss kene gomol hehheeh

oo tu le rupe kalo versi kukus yeak...not bad jugakkan...aku biase buat bakar jek.....nampak moist gituuuu.....

wahhh sudah kurus kamu yeakkk....heheheh....emy, aku pun dah fitting sebenarnye dx nie....ngan kawan aku....die yg buat blog aku tu....die pun dah kurus gile!! cer tgk sini

http://www.whiteymommy.com

Mooniqueen berkata...

Aduhhh sedapnya....

mamasuri berkata...

lieya: senang je bt ni..balik umah hang bt...mmg moist...kan aku dah cakap..dx tu sedap pakai..apa lagi beli lah...utk ko aku rasa ko beli je set shaper..sbb ko dah kurus..cuma ko nak shape je lagi kan...

mooniqueen: mmg sedap...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut