nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 23 Julai 2012

entry ku 3 pagi...


salam ramadhan buat kawan2 blogger ku...

saat ni kul 3 pagi...
aku mengepam susu utk anakanda kesayangan ku Darin Safiya...
uhuiiiiiiiiiiiii...hehee

dah dua hari ramadhan turut2 aku bangun 3 pagi utk mengepam..
alhamdulillah ada jugak 5oz ni...
sbb siang tadi aku mengepam sekali jer dapat 6oz..
yang lain darin asyik bergantung jer ngan aku...
hari ni dah keje kan..
so harap2 rutin cam biasa lah..

hari pertama n kedua posa kali ni..
betul2 relaks..
myb sbb cuti weken kan..
hari ni tak taulah..lebih2 petang karang..
confirm jem..
so siap sedia utk menapau siap2 lunch nnti..
heheheh

menu hari pertama...ayam masak lemak, ayam goreng kunyit, telur dadar...
pahtu pok den g pasar ramadhan ...adalah ikan percik...leher percik ...n popia goreng..
serius tak sedap giler...so insaf..sbb byk tak abis..
lauk berbuka tu dibawa ke sahur..alhamdulillah abis licin sumer

menu hari kedua lak...kari daging, daging masak kicap, telur dadar n sayur sawi goreng...
pun tak abis..ni pun di bawa ke sahur jap2 lagi...
dan hari ni pok den g pasar ramadhan hanya beli agar2...itupun tak abis..
aku lak..betul2 kali ni makan nasi jer utk berbuka...
kurma tu jgn cakap..mesti ada...

mmg posa ni aku takde nak diet2..
plan nak ambik sd2 tu..
tp pikirkan sedang menyusu kan darin..
xpelah..aku akan pakai dx corset aku tu jer..

testimonial dx corset?
huhuhu...takyah lah kot..
cam malas..tp tgklah nnti2 buat lah..
mana2 kawan2 rapat aku yg kenal body aku camner..
mmg totally cakap aku dah kurus...(kurus tu maksud nyer mengecil okkk..bukan kurus cam model)
even pok den pun cakap peha aku dah kecik (suka2)
kalau diikutkan mata kasar aku..
perut aku dah kecik skit..tak cam dulu dah..
yang paling aku rasa paling berkesan ialah pinggang aku...
makin mengecil pinggang aku..akurasa ni hasil aku pakai body shaper dx tu..
utk makluman..aku target utk diri aku mengecil sehinggalah aku leh muat bakal seluar jeans aku yang bersaiz 28 jer...hehehe..matlamat ni okkkkkkk
hehehhe

xpe lah aku lambat utk mengecil..janji sihat walfiat..
tak pernah aku rasa sesihat camni...
dulu2 kalau diet jer..mmg ada jer sakit2 nyer
ini alhamdulillah...takde sakit2 ...even sakit kepala pun dah jarang dah...
sakit badanlah lagi lah tak dah..senang je bangun...
tp aku perasan ..aku mmg lena tido..tak cam dulu..

so setakat ni je lah entry kul 3 pagi aku...
nak sambung tido balik..
aku dah set jam 4.50 pagi tuk bangun sahur ni...
hehehe..

gud nite kawan2 ..sweet dreammmmmmmmmmm

muah..

4 ulasan:

lieyalatif berkata...

gigih ko mengepam....bagus2...teringat mase aku tgh aktif mengepam dayyan...sampai tersenguk2 ko tetdo dok mengepam heeheheheh.....

lagi2 bulan pose ni...mmg kene pulun buat stok ....kalo telepas sehari takut stok tak cukup kan....

yea laa...emy, mmg bagus pakai dx nie..aku ni kan mmg kurus, tapi perut tu layer2..sejak pakai dx mmg layer2 dah kurang...baru 2 minggu tu akupakai...kalo sebulan 2 dah leh dpt kot badan mase anak dare dulu...auwww...

pstt, aku pun minum sd2 tu heheheeh

mamasuri berkata...

lieya: patutlah 3 sudu nasi je ko yek...minum sd2 rupanya..aku plan nak beli tp cam tak berbaloi sgt..sbb aku ni pantang makan...sebut pasal dx ni..dx aku dah beso..longgar..tgh kira2 nak g antor hq utk oter..bila pakai rasa beso semacam..mcm pakai baju lain lak ...mmg aku dah loose satu size dx aku dah..hehehe..semangat utk mengecil..chaiyok..

norhidana berkata...

rajin kwn aku... gogo cayok

Liza Razak berkata...

samalah dengan saya...lauk pauk berbuka dibawa ke sahur sebab selalu tak habis..anyway salam ramadhan sis :)

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut