nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 18 Julai 2012

peel adik darin lak


ini sorang peel lain..
24 jam mmg tido lah...
according pada pengasuh darin
siang dia takmo tido..
tp dlm kul 6.30 ptg, aku ambik darin..
mmg dia mcm sting jer..
sting nak tido...
huhuhu

so balik umah..
letak kat tilam single kat ruang tamu...
aku pun biarkan..
prepare dinner utk pok den..
sekali lagi aku jenguk..
mmg dia dah tido...
so tido nyer kalau takde apa2..mmg sampai ke 12 tengah mlm..
baru mintak susu..
itupun minum susu mata tutup (seram aku)
lepas tu sambung tido blk...
kul 6 pg ..sblm aku pakai baju keje..
aku susukan darin dulu..
itupun ikut mata dia..
kdg2 dia bukak mata sbb aku tukar pampers dia..
kalu tak dia tido blk..
if bukak mata..dia main kejap sorang2..pahtu sambung tido balik..

tido tu sampailah turn papa nak kuar g keje
dlm kul 8 lebih antor baru lah biji mata segar..
papa bawak jln2 kejap relak2 kat bawah (umah aku apartment yer)
baru antor umah pengasuh..
begitulah sehari2 nyer..

so skrang dah 5 bulan...
yeeeeeeeha bln dpn leh makan dah...
ada peel baru..
tak tau dari mana...
tp aku syak dari suri..
sbb suri ni suka nyanyi dpn darin sambil bt memek muka..
hehee


ini lah rupanya..


huhuhu


dashyat wokkk


beriya2 buat tau


ok dah abis...

p/s: suka gurau2 ngan darin ni..darin ni mmg penggeli orang nyer..
cium kat leher..bergelekek suka...
kalau kakak suri agah dia...
siap mengilai2 ketawa..
anak sapa lah agaknya yer..
hehhe
p/s: kurang cun dah anak dara ku bt mulut gni..hahaha

4 ulasan:

norhidana berkata...

alalalal comeinyer dia bt mulut itik itu hehehehe... comel sgt tau.... lenkali mama jgn lupe amik video ek...

lieyalatif berkata...

kikikiki...comel darin wat mulut gitu...siap lee emy, tu tanda2 die dah nak mule menyembur tu hihihi..siap le rambut berguguran pas nie.....

Qhaifa Nur berkata...

comelnya dia...
perlahan-lahan dia belajar buat itu ini.....

wahida berkata...

kehkeh...comel giler anak ko buat rupa gitu nok....

budak2 setiap bulan akan berubah perangai kan...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut