nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 4 Julai 2012

meniarap dah


hai aunty2...
hai uncle2..
saya sudah meniarap di kala umur saya 4 bln lebih..
saya tau saya lambat skit..
almaklumlah berat saya dah 8.3kg...
saya mmg berat...sbb tu saya lambat meniarap...


cakkkkkkkkkkkk...comel tak saya...?


cakkkkkkkkkkkk lagi...


see..saya dah pandai tegakkan kepala saya...
hoyeeeeeeeeeee


ini lak di hari lain...
tgk...sampai kembang hidung saya...sbb kepala saya ni berat...
tapi saya gagahkan jugak utk meniarap ni...


saya tauuuuuuuuu
mesti aunty2 n uncle2 nak cakap...
saya ni comel tapi naper takde rambut kat dpn kan????
nak tau kenapa???
saya pun tak tau kenapa...
hahahhaa

p/s: ini adalah selingan jer...cik darin safiya kte ni dah meniarap berguling dah..rasa nak pengsan aku..sebiji perangai akak dia...


6 ulasan:

norhidana berkata...

gogo darin.... pasni lg pnt la mama awak tu yek darin... pasni tkdelah org tido je sbb dh pandai meniarap kn

Puan Fifiey berkata...

comelnya darin... muashhhh sekali..

lieyalatif berkata...

yeay!!! siap le lepas ni menyusur lak...tolong mama mop umah yeak heheeheheh.....ko tau emy, dayyan pun meniarap mase 4 bulan...lambat gak....tapi tu bontot berat kot hahahaahah.....

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

comenya dia...geram autine tengok, salam kenalan dear, i follow ur blog

Mrs. Norrie berkata...

hehhehe, mummy dia tau2 jer auntie nak ckp pasal rambut....hehheheh!!!!

ataicha berkata...

dah meniarap erk Darin.. masa ni ok lagi... start merangkak.. tamba penat sket.. mata dah takleh nak fokus ke lain.. ke dia je.. bila dah start berjalan dan berlari... memang agak penat.. tambah kalau keluar ke shopping complex.. Naufal sekarang bila dah berjalan ni.. kalau kat shopping complex x mau di dukung nak berjalan je.. penat mengejar...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut