nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 9 Julai 2012

aku

aku


dulu2..(2011)
(oh no..gumuknyer aku)


sekarang....(2012)

happy sangat...
kerana badan aku sangat ringan skrang
tiada lagi sakti lutut
tiada lagi rasa letih...
n yang penting aku feel diri langsing okkkkkkkk

tq...
dx corset...
i love u sgt2...



kerana aku happy memakainyer..
kerana aku tau betapa hebatnyer dx ni..
aku sharing ngn korang2 yg membaca entry aku ni...
cuba fitting dulu baru korang tau perbezaannya..
aku pertama kali fitting terus tak tido mlm teringatkan nyer..
aku rasa korang pun akan rasa gitu..


kak cody...
sumber inspirasi kuuuuuu
aku ingin kurus mcm kak cody..
insyaallah..




5 ulasan:

lieyalatif berkata...

wah kelasssssssssssssssssssss...i like entry nie....

lepas ni lagi bertambah2 slim gitu leee kawan aku nie....auwww!!! tu laa emy, tak telambat lagikite nak berubah....bile dah slim sikit nanti selfkonfiden akan okey...yg penting badan sihat n tak sakit lutut or belakang.....

ehem...i pun ari ni berDX tau....due dari dah pakai....i likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Puan Fifiey berkata...

waaaa.. jelesnyaa.... norly... agaknya ekna pakai bila ni? masa pantang leh pakai ker?brapa ribu harga nya?

norhidana berkata...

fiwit... jeles i... aku nih bile lah nk nampak kekurusan nyer nih..

mamasuri berkata...

lieya...kan...giler magic dx ni...berbaloi2 ngan duit aku labur..

puan fifiey: masa pantang leh pakai dah..kalau beranak normal lah..if caesar...kena lambat2 skit..belilah beb...beli ngan aku...aku jamin rasa berbaloi2 sgt...jgn jadi gemuk cam aku baru nak cari solution utk kurus...

dana: masa nya akan tiba jugakkkkkkkk.....

me_blueberries berkata...

berapa harga ni yer mamasuri..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut