nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 10 November 2011

tragedi di plus highway


huhuhu....
sedih tau...
ini citer pasal g alor setar hari tu lah...
masa otw pergi alor setar...
hujan ribut...mcm2 lah..
yerlah musim kan...

pok den bawak kete pun slow jer..
tp lori2..bas2...bapak lah laju time tu...
so natijah nyer..terkena lah batu di cermin kete aku...


actually masa sampai di alor setar...kami mmg tak perasan langsung...
sbb nyer sampai pun dah lewat kan..
then..selama menginap di holiday villa...
kami mmg tak guna kete pun..
dok dlm parking bawah tu jer...
bila balik tu baru perasan...
tp nampak skit jer...


tp hari aku nak g keje...
retak kat cermin kete aku makin panjang...
kesudahan nyer mmg terpaksa lah suruh pok den tukar cermin tu..
nasib baik belek2 polisi insuran...aku ada beli utk windscreen ni...
selamat aku ...leh claim..
tp terbang lah dulu duit sebelum claim kan...

p/s: pok den cakap...ni lah nak cuti2 mesia sgt...sengal betul...sedangkan kat alor setar tu..dia dua beranak relak je dlm bilik..aku ni hah...terkejar2...g kuliah..tgk anak..tgk laki...hehehe...

2 ulasan:

lieyalatif berkata...

aduh!!! mcm kes aku ari tu laaa....tak tau ape punce, tau2 sampai umah baru perasan cermin dah crack...aku syak lori ni....batu terpelanting kene cermin.....

so ape lagi....sila claim insurans yeak!~

~ataicha~ berkata...

alahai sabar je laa.. nak wat camne dah nak kena..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut