nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 17 November 2011

berat skrang


hahaha...
jangan harap aku nak citer detail pasal berat aku...
sbb berat aku adalah berat lah...
kalu citer kang ada yang tercenggang lak...

so..for ur information...
berat skrang adalah sama berat dgn waktu aku preggy kan suri 9 bulan...
pueh hati...
heehehhe....

tapi kali ni sume membesar...
even kaki...perut jangan cakaplah...
memang membesar lah...
srkang ni mmg tak larat nak menunduk dah..
walhal baru jer nak masuk 7 bulan...
ada lagi 3 bulan okkkkkkk

but........
aku still drive...pagi drive mmg segar...
tp kalu petang......
menapak ambik suri kat rumah pengasuh naik tingkat 1..
then turun...pahtu menapak lak umah aku tingkat 2...
bukak pintu grill umah pun..mengigil lutut aku wei...
nasib ada budak comel cik suri dok hiburkan hati aku...
masa mula2 ..aku asyik merangkak panjat atas katil jer..
skrang oklah skit...

petang balik pun hanya masak nasi..
coz aku dah siap2 beli lauk kat ofis...
itu pun berlagu nak masak nasi..
mcm susah benor...

kul 10...mmg aku dah hi hi bye2 dah kat pok den n suri..
mostly mmg pok den lah handle suri memalam...
cuma bila terjaga 3 4 pagi..
aku just selimutkan diorang...
pok den n suri tidur luar jer...
aku yang koker katil sorang...hahaha..jahat aku...

eh terlebih citer lak...
ofis aku nak tukar tiles baru...
so abis brg2..dokumen dah susun tempat lain
so aku boring..membebel lah kat sini...

3 ulasan:

wahida berkata...

ko OK lah...sbb ko preknen..

aku ni ha, tak preknen pun berat dah mcm org preknen, mcm mana? huhu...

lieyalatif berkata...

SAMPAI ATI ko....aku tak kira...aku nak tgk gak gambar ko...post le wei...tgk dana aritu rileks jek pos gambar...aku pun....cepat le emy yg cantik rupawan.....aku nak tgk ko...mesti berseri2 ibu mengandung ni heheheh...alah aku dulu punnaik kilo berkilo2 ko....seram bile di bayang2kan huhuhuhu

norhidana berkata...

eheheh ko tuh mmg... sian ko,tp aku tgk ko steady skit peknen kali nih... aku ajak jln laju je hehhe

lieya- heheheh kang aku curi2 amik gambar dia letak kt blog hehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut