nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 14 November 2011

sup daging utk dinner kami


aku ...pok den n suri....
bab makan ni takdelah cerewet sgt kan..
lebih2 aku skrang dah preggy nak masuk 7 bulan..
balik keje petang mmg ke laut jer..
so waktu lunch mmg aku dah siap2 tapau utk dinner kami..
ini salah satu feveret lauk kami


sup daging dari cafe jupem...
harga rm4.00 jer..
murah kan...


balik umah...aku just masak nasi jer..
kalu rajin buat telur dadar...
senangkan..
laki aku ni kadang2 cerewet..kadang2 tak..
cerewet pun hanya pada masakan kelantan jer...
hehehe...

p/s: lambat benor gaji niiiiiiiiiiiii....

2 ulasan:

norhidana berkata...

jmat duit utk dinner... sbr mi lg seminggu lebih je gaji... pastu blh beli baju si bolat aku hehehe

mamasuri berkata...

tau takpe beb...wuaaaaaaaaaaa

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut