nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 15 November 2011

ceria kami anak beranak


hari ahad hari tu...
ada teman pok den ...
teman pokden ke majlis tunang kawan dia...
kami ni just nak memperamaikan rombongan lelaki jer..
coz rombongan tak ramai..yerlah jauh dari kelantan kan...
heeheh


ini gambar suri yang snap..
dgn perut memboyot ni...
mmg aku malas nak snap2 gambar...
aku serah pada suri...
tp suri lak pemalu...
so tak byk lah gambar yg ada...


mama yang tgh 27 minggu pregnant...


papa yang bakal jadi papa anak no 2...
hehehe


budak yang happy 24 jam...
hehehe...

p/s: itu je nak citer...hehehe

4 ulasan:

norhidana berkata...

kire skrg nih ko dh ada photograper lah ek... bgs2... eleh malu2 lak suri nk amik gambar ek.. hehehe tak rela aunty tau

lieyalatif berkata...

wah kelas ko....dah latih si suri snap2 gambar yeak....okey gak tu...die tukang snap, ko tgl buat entry ajek ekekeekekek....

laa mane gambar fullnye...aku nak tgk ler....sure comel dah perut yot yot tu he he he....

wahida berkata...

salam dear...tgh pregnant yer..jaga diri bebaik yer...


tengs drop by my blog n following mine...
kita dah lama follow awak tau...

mamasuri berkata...

dana: suri takleh jadi photographer..pemalu sgt...

lieya: itulah...gambar fully malu i...

wahida: oh ye ke?...hehehe...tq2

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut