nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 4 November 2011

beg suri...mengepow no 1 ni...


pagi yer kawan2...
giler babas kan hari ni...
hujan je dari semalam...
debar2 aku bawak kete....
dah ler aku masuk 7.30 pagi..
kuar dari rumah pun bergelap giler...
huhuhu

meh aku nak citer skit pasal peel anak dara aku yang sorang ni...
still sorang ok..sbb yang dlm perut ni not yet scan...heheheh


ko nampak beg mickey warna biru tu...
iye2...minah ni mmg hantu mickey mouse..
kalu buleh..seluar dalam pun nak pakai yg gambar mickey mouse...
beg tu hasil pow suri dengan papa dia...
berkali2 aku cakap kat papa den tu...
jgn dok ikut sgt kemahuan anak dara tu...
tp biasalah ...seorang papa..mmg cair kalu pujuk rayu anak dara dia...
kalu pujuk rayu aku jgn harap okkkkkkkk


selalu nyer suri akan usung beg minnie warna pink ni..
since dah pow papa dia kat alor setar..
so mmg dia main campak jer beg dia..
aku jugaklah nak kena pk nak buat pe..
kalu dpt adik pompuan..mmg byk lah brg2 akan diwarisi..
kalu adik lelaki..jawap nyer byk lagi lah kena membeli kan..


spek ni yang dah ketiga...
first spek barbie...second spek murah cap ayam..
ini spek no 3...papa den cakap sbb murah..
ala..setakat spek pun beriya kan...
iyerlah...papa den kalu buleh sume anak dara dia nak..
sume dia nak bagi...
aku?jgn harap lah...mmg kena tapis setapis nyer lah.
hahahah


nak ke mana2...
mmg kena bawak beg...
dlm beg ada pampers n botol susu...
iyer anak aku belum lepas pampers..
harap2 masuk tadika tahun dpn...teacher dia ajar lah nnti...
n tak lupa...teddy bear pink kesayangan dia...
itu papa den belikan dua ekor utk suri masa suri setahun lebih...
mmg kekal menjadi kesayangan suri...

p/s: ini baru citer peel anak dara umur 3 thn...agak2 nak capai umur 18 thn..mesti mcm2 peel kan...eh seronok tau ada anak...buat aku happy yer selalu...lalalalalalala

3 ulasan:

lieyalatif berkata...

setuju!! gelagat anak2 mmg menceriakan hari kite he he he he...

erm gitu le kalo ade anak dare kecik2 cam suri ni emy.....ade jek die yg paw.....ko takpe laa sorang...aku ni, kalo beli ape2 kene 2....tu lum m asuk dayyan lagi tu...tunggu die pandai pow plak hahahaahaha...mak redha!!~

** selamat hari raye aidiladha buat ko sekeluarga....

norhidana berkata...

hehehehhe dh tu sapa lg yg nk ngepau papa nyer...ko nk ngepau den takdpt dh hehehe...
takpe nnti kalu adik suri laki,blh geng ngn ko lak ek...

CuTeMiUt78 berkata...

takpe2.. klu tak diikutkan karang.. lain plak jdnya kan

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut