nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 28 Mei 2012

kutu beras


morning2...
pagi2 ni pun dah kelam kelibut..
nasib baik jalan lenggang..
kalu tak..
punch card merah lah gua..
hehehe

meh nak citer pasal kutu beras ni...
actually benda alah ni melekat kat beg susu darin..
sekali jmp..aku ok lagi..
tp kalu dah tiap2 hari aku jmp n kena cuci beg ni..
aku berangin lah skit...


ini rupanya kutu beras tu..
takde bau apa pun
tapi suka sembunyi...
abis sume kelepet beg aku selongkar..


see...
ini membuat kan aku was2 tahap kebersihan pengasuh darin
hehehe..mengada2 aku ni kan..
baru kutu beras jer pun..


mmg banyak..
setelah aku bagitau kat pengasuh darin..
rupanya dia  park beg susu darin dekat ngan tabung beras dia..
so kutu beras ni lak terbau2 kelembapan dan kenikmatan susu perah aku..
pakat2 melepak kat beg darin tu...
hehehe

p/s: takde pe pun...tak jejas apapun..cumaaaaaaaaaaaaaaa...takut lah kalu pengasuh darin terleka...nnti kutu beras ni masuk dlm susu anak aku lak..huhuhu

p/s: mak pakai korset uuuuuuuuuuuuu....rasa kerampingan mak terserlah dah skrang...



2 ulasan:

norhidana berkata...

heheheh kutu beras tu pun nk rasa susu ko yek... ahak2

ish2 tak sbr nk tunggu korset aku sampai.... sian baju kurung moden dlm almari tu wei

LYAfrina berkata...

hehe..byknyer... igtkan dia duk dlm beras g2 j

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut