nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 29 Mei 2012

jualan murah body shop


morning2..
hari ni betis mak kejang jer..
boleh lak time cuti2 skolah gni..
jem teruk kat jelatek..

klah..nak citer pasal soping kat body shop tu..
ala puan dana kte dah upload pun dlm blog dia..
kira aku lambat lah sehari..
hehehe

actually nak meneman puan dana jer g beli brg kat body shop..
tapi...
aku lak yg terover beli..
sebenarnya aku tgh mengumpul kembali aku nyer set make up..
aku ni takde lak bermake up sgt..
nak simple..
tp once dah make up jadi over lah pulak..
mak kan mata bolat..
itu bila pakai eyeshadow mcm nak g wat show menari jer..
hehehe

meh layan..


mulut tengah bebel sebenarnya ni..
aku mengantuk...
pastu budak body shop tu lak nak mengetest warna kat mata aku..
jadilah sebelah coklat n pink/purple metalik tu..
hehehe


disebabkan tgh pakai baju purple gitu..
so aku suruh lah budak body shop tu eyeshadow kan mak warna purple tu..
kelas mak kan..bila dah makan..tak pandang kiri kanan dah..
nasib mak baca bismillah...

balik umah..pok den cakap mak buang tabiat dgn warna purple tu..
ahh ..mak tak kisah pun..
hehehe..

malam tu ada borak2 ngan pok den..

pok den: yang..body shop tengah sales tu..budak2 ofis pakat g beli belaka..
aku: iye ke?
pok den : tak g beli ke?
aku : hehehehe (kuar tanduk siap doh)

p/s: tak tau bini dia dah menapak dulu beli make up..mak beli eyeshadow 2 uuuuuuuu

3 ulasan:

inazamri berkata...

nampak gojes u dgn kaler pepel tu hihi

lieyalatif berkata...

wahhh menjadi2 korang yeak...almaklumlaaa regu dah cukup yeak.....

adoi teliur tgk makanan korang tuh.....dah lame tak pekene KR nie....

ooo pandai ko ayat pok den yeak....tapi takpe, pok den bagi green light dah tu...so ape lagi, gi tambah stok soping lagi heheheeh....

norhidana berkata...

heheheh den baru bt2 tanya dia tak tau bini dia dh memborong dh...
makin jauh langkah kite kn

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut