nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 18 September 2012

tgh relak2 sambil membebel


hari ni aku mc..
so mmg ke laut skit lah nak post entry...
ni tgh dok umah pun bukan relaks2..
tgh kemas2 apa yang patut
budak dua org ni standardr lah..
relak2..anak dara beso..main lah..
anak dara kecik..membebel sbb keboringan..
hehehe



hari jumaat hari tu ada telan sata..
kebetulan sata tu penuh lak dengan tulang2 ikan yang halus..
aku leh lak terlekat tulang..
dua malam aku takleh nak tido sbb berdenyut..
ni g klinik dpt mc..doc cakap kena tonsil..
effect lak kt telinga..
so relak2 jer lah kat umah

p/s: alhamdulillah...mini open house setel hari tu..tp no gambar...hehehe...malas lak nak snap..heheh


2 ulasan:

norhidana berkata...

duk umah jgn culas mkn ubat ek... esok sile dtg keje... aku dh tahap bosan giles...

lieyalatif berkata...

laa sian ko beb...tu laa, sata kalo ade tulang2 kecik2 tu tak best kan...org yg buat ni sure malas tak keluarkan tulang tu betul2....

ko rehat2 yeak...soh suri ngan darin jek kemas umah ekekekeekek

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut