nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 4 September 2012

pancit di duke


giler kentang aku hari ni...
tiba2 tayar kereta aku pancit kat duke...
huhuhu

apa aku buat?
tel pokden...
laju je pokden nak rescue aku
tp aku taknak..
sbb jauh benor ngan umah aku..
paling dkt ngan ofis..
jadinya
aku tel budak ofis aku jer..
so memecut dua budak ofis aku kat aku...
lega dpt kwn ofis yang baik hati kan

tpkan .abg2 peronda duke sungguh baik hati..
tak sampai 10 minit aku pandang belakang terus nampak peronda duke 
dorang tgk2 aku jer terus cakap sory lambat sbb belakang tadi ada accident..
dorang suruh aku bukak bonet...
n lepas tu mmg peronda2 tu lah yg setelkan tayar kete aku tu...
dah mmg aku tak reti..campurlak angin kuat giler kete laju2 sumer...
sampaikan suri pun tak sedar peronda2 tu tukarkan tayar kete sbb syok sgt tido dlm kete..
hehehe...

so sempena bulan baik ni..nak ucapkan tq sgt2 kat abg2 peronda duke tu..
korang mmg bagus..

lepas ni korang2 yg baca blog aku ni jgn panik kalau tayar kete pancit kat highway yek...


4 ulasan:

lieyalatif berkata...

UIH KALO AKU pun sure gelabah kooo...aku reti bawak jek, bab2 baikpulih keter mmg kelaut aku hohoho...

tu laa alhamdulillah, rakyat malaysia ramai lagi yg baik ati kan.....

norhidana berkata...

apasal tak amik gambar abg2 duke tuh wei

cheqna berkata...

bagus petugas2 highway duke tu =)
salam singgah =)

GreenJade berkata...

cekap juga peronda DUKE ya..kalu saya pun gelabah tenuk gak sis hehehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut