nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 12 September 2012

Darin 6 bulan lebih dahhhh


uhuiiiiiiiii
salam pagi rabu yer sumer.
hari ni aku mmg ke laut skit..
laut mana ntahlah..

hari ni nak tayang gambar darin yang dah start makan
tp aku tak bagi lagi bubur ke apa lagi
sbb aku xjumpa body blender aku tu
yg sedia ada tu dah dimesin lada..
so nak kena cari yang lain
tp tak jmp..sbb tapak blender aku tu pelik skit
jenama kenwood..
huhuhu


ini lah rupa budak yang belajar makan..
darin takde lah reti sgt pun..
bila telan rasa nak muntah..
tp air kosong mmg byk telan..


hah lagi satu..
aku tak beli lagi barang2 mcm bekas makanan sudu garpu utk darin
alas yang kat baju tu pun yang suri punyer..
setakat ni recyle lagi
tp ingat nak beli jugak lah yang baru utk darin


anak2 dara aku ni mmg spesis dari kecik mmg gni..
spesis rambut tak tumbuh tengah
main tumbuh kiri kanan jer..
hehehe

p/s: myb darin 7 bulan lebih aku start dengan nasi lembik lenyek..takyah nak blend2 dah..hehehe...
p/s: darin dah tumbuh gigi bawah 2 batang n skrang tgh berjinak2 merangkak nak duduk...fuhhhhhhhhhh...

1 ulasan:

norhidana berkata...

hohohoi.... abis cover sume ek, kene carik gk yg camni utk aiyan, kalu tak asal mkn je abis baju comot... dhla tak reti duk diam kalu mkn... sbr jelah...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut