nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 26 Disember 2011

masih terkenang2


aku skrang dok di kuantan
menikmati cuti-cuti di kampung aku...
since skrang ma aku dah menetap di beserah...
memang betul2 menikmati suasana kampung...

tp dlm masa aku bergembira di kampung..
aku terlalu ralat dengan pemergian kawan satu seuniversiti aku....
rasa baru jer baca status facebook arwah...
arwah nk melahirkan anak...
so mmg aku dok baca je update status arwah di facebook...

tiba2..aku dpt tau melalui facebook husband arwah...
yang arwah sedang bertarung nyawa kerana kehilangan darah ketika bersalin...
terasa aku mengigil ...
iyelah..aku kan preggy 8 bulan...
skit2 terasa jugak...

arwah yang aku kenali mmg singkat je...
tp kalu dah kira2 10 thn jugak kenal...
kitorang mmg satu batch dan satu course...
dan arwah sgt cerdik orang nya..
selalu apa2 aku refer jugak pada arwah..
oh teringat balik dengan telatah arwah...
arwah yang selalu ceria ...

aku tau sume kawan2 ku terasa kehilangan arwah...
aku doakan arwah ditempatkan dikalangan orang2 beriman
amin

p/s: aku dapat tau ...arwah bersalinkan anak lelaki...semoga suami arwah tabah menghadapi hari2 mendatang bersama bby arwah...

3 ulasan:

norhidana berkata...

inalillah.... kalu meninggal sbb bersalin, Allah dh jnjikan mati syahid... insyallah

semoga bby tu sihat...
seronok la kwn aku nih kt kg...jgn lupe nk blik kl udah

lieyalatif berkata...

alfatihah....mati syahid arwah...syurga tempat arwah...insyaallah...

emy, kawan laki aku pun ade kes camni baru2 nie...kat hospital raja perempuan zainab...laki die name akram....wife die name noria....org yg same ke?....

mamasuri berkata...

lieya:iyerlah tu...suami arwah nama akram..arwah nama noria..dua2 ptd...arwah noria tu satu batch sama belajar dulu...sedih sgt..sbb baru je tgk dia preggy...tut2...bersalin dah takde..cam terkilan jer..tingat muka arwah je dua menjak ni...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut