nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 9 Disember 2011

lagi gambar mamasuri preggy 30 minggu


salam jumaat sume...
kami kat ofis ni happy2 jer ...
sbb bos g meting...hahahaha
sengal kan

eh korang nak tgk lagi tak gambar aku preggy 30 minggu ni..
meh layan


oppsssss...
ini bukan gambar mamasuri..
ni gambar mama aiyan ni...
hehehehe....
dah slim kot yek..
jelos aku


ini lah gambar aku..
muka cam tak ikhlas jer nak tunjuk perut kan...
ini sbb mama aiyan lak sibuk suruh aku ambik gambar perut...
nah perut ku yg besar gabak baru 30 minggu...
ishhhh...lagi 10 minggu ni...
ntah besar mana lah perut aku...


ini muka senyum skit ala2 dagu berlapis...
eh beso nau perut aku tu...
masa preggy suri idaklah besar tu...
tp masa suri kuar tu pun dah 3.5kg...
yang ni tak tau lah...
jgn aku pengsan masa nak push sudahlah...

p/s: lepas bersalin kena kerja kuat lah jawapnya...mmg aku nak kurus lepas bersalin...sbb ingat nak tutup kilang dah...nak pasang badan balik...hehheeh...
nnti 36 minggu aku tayang perut lagi yek...harap2 tak besar lah sgt...

3 ulasan:

lieyalatif berkata...

aku rase laa emy, mau keluar 4kg kot huhuhuhu...rabak wei nak teran...ha ha ha ha...insyaallah, ko boleh punye....aku ni jek fail bab2 push ni heheeheh

oo ko nak 2 org jek yeak.....tekejut aku ko dah nak tutup kilang....aku plak, kilang kene proses lagi sorang baru leh dilabuhkan tirainyer heeheheheh...

aku setuju...dana dah slim!!

norhidana berkata...

ahak2 akhirnya kuar gk muke aku yg cute tu huhuhu... slim ke hapanyer lieya oi... perut ada 2 layer tu...

insyallah ko blh nyer beb,kalu bser 4kg pun insyallah blh kuar nyer..yakin boleh nyer..jgn la ttp kilang lg beb..lg sorang la

mamasuri berkata...

lieya: harap2 jgn lah 4kg...huhuhu...tak larat ooo nak kena jahit tu...
aku nk 2 jer...so lepas ni nak kecik kan apa yg patut lah...
kan?dana dah slim kan...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut