nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 12 Disember 2011

sbpa 2012


adui ...
macam2 version kuar pasal sbpa 2012 ni kan...
betul2 kontroversi...
ada yang tak paham (mcm aku)..ada yang dah faham skit2 (mcm aku gak)...hehehe

oklah meh nak citer...huhuhu
apakata
 korang tunggu lah pegawai gred N korang bagi taklimat yek...
sbb ramai lagi pegawai gred N yang still blur2 lagi ngan sbpa ni (aku gak)
so sila jangan tanyer aku lagi...gaji korang kat tangga mana...belah mana...nama apa...
sbb korang sendiri belum khatam pekeliling lagi kan (termasuk aku)
n aku pun tak dpt lagi lampiran C tu (kat tenet byk lah)
so dok diam2 dulu...
nnti dah confirm aku bagitau yek...
hehehe

p/s: aku dah tau kira2 gaji tu..tp utk aku dulu lah aku kira...ahaks...
p/s: tak byk naik...tp buleh lah...rezeki utk adik suri jugak ni...

2 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

tahniah orang gomen....
kebajikan sentiasa dijaga..

Cho Zila berkata...

tahniah untuk kakitangan kerajaan... yang swasta teruskan berdoa dapat majikan tak kedekut...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut