nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 1 Disember 2011

dutch lady 456


biasalah...
dapat2 gaji jer terus sambar beli barang anak...
yang penting beli susu suri...
ala suri ni 3thn..tp aku dok bagi dia plain susu dutch lady 456
kebetulan mmg tiap2 bulan beli kat manjaku sg. buloh...
so hari tu..beli 4 pek persamaan 4kg..dpt dua butir beg comel ni...
layan...


abaikan lah background gambar tu...
comel jugak..kecik..


ngam2 ngan suri..
oh sudah byk koleksi beg suri..
tp g tadika belum lagi..hehehe..

p/s: semalam mc...banyak lak keputihan aku kali ni..so semalam masuk ubat kat tut tut tu....harap2 ada perubahan lak..kalu tak..aku ni asyik mengatal je rasa....n semalam ada scan baby sekali...n baby ni tak nak tunjuk lak anu dia..so akan jadi teka teki sampai lah bersalin..jawapnyer beli baju kuning, putih, hijau jer lah nnti..hehehe


4 ulasan:

e!ya berkata...

wahh beshnyer cmne leh dpt erkk..saya dok borong gak susu nieh tp xpenah dpt pon :(

norhidana berkata...

wahaaaa bnyk dh koleksi beg suri... blh tukar2 time nk gi tadika nnti... bby ko tu mmg malu la itu psl dia tutup dia nyer...

lieyalatif berkata...

same laa ngan aku emy...gaji masuk jek, pi cari barang anak dulu....baru lega hati kan....

wah byk dah yeak koleksi beg suri...okey le tu, leh tukar2..senang nak outing...siap2 boh baju spare ke bekal jajan ke eheheeh.....

ooo ko ade keputihan yeak...mmg tak selesa tu....pakai panty liner laa emy...tukar setiap baper jam...aku mase preggy pun ade...kene pakai panty liner manjang....

mamasuri berkata...

e!ya: sy borong kat manjaku sungai buloh...selalu jer dpt hadiah..bulan lepas dapat t-shirt 2 ketul...hehehe
dana: ieyerlah tu...pening aku nak punggah barang2 dia..dah lahbersepah2...
lieya: tau takpe wei...lega hati kalu barang anak dah settle..keputihan aku tahap sampai kegatalan wei..hari ni ok dah tahan...mmg aku tukar panty liner jer..dulu pregy suri tak delak gni...confuse aku...heehhe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut