nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 14 Disember 2011

tamat sudah 'cinta elysa'


eh eh...tamat ke semalam citer ni???
tiba2 kan dalam satu episod leh cover abis satu citer...
huhuhu


aku ni takdelah peminat tegar si fasha n johan...
but citer ni mcm best..so mmg layan lah...
bila sekali layan..mmg tiap2 minggu aku tunggu...
semalam even kaki aku lenguh2 pasal naik tangga 6 tingkat...
aku still tunggu citer cinta elysa ni...
actually kan mcm dah tau ending nyer..
tp nak jugak tgk...hehehee


akhirnya diorang kira happy ending lah..
n aku pun tumpang happy..
yang best nyer...leh lak pok den tu tersenyum kambing tgk citer ni...
hahaha..kantoi laki aku wei...
hari tu dia sindir2 aku cakap...
kesian orang tu tak dpt suami romantik kan..
nah skrang siapa romantik ?...siapa yang senyum kambing ???
heheheh....

p/s: ala pa...awk tu rupa mmg ganas...tp dalam hati ada taman...sy tau...cuma awk tak tunjuk jer..biasalah lelaki ....ego kan...kan???

pic credit: rotikaya.com


4 ulasan:

lieyalatif berkata...

aku tak layan cite ni emy so buat2 tak tau jek walau dah last episod....aku layan tentang dhia nie....ishhh tekanan aku tgk mak si zikir tu hahaahahah

mamasuri berkata...

lieya: aku tak dpt nak layan citer tentang dhia..coz suri konker tv time tu...uhuk2...

norhidana berkata...

nsb lah heppi ending...
lieya-aku pun geram gile ngn mak si zikir tu...rasa cam nk pijak2 je...

Qhaifa Nur berkata...

ending dia bestlah, sampai terbawa2 dalam mimpi..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut