nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 23 Disember 2011

not yet sign sbpa


hari ni dah jumaat kan...
sekejap jer masa berlalu...
rasa mcm baru je pejam celik hari new year 2011
hehehe....

seperti yang korang tau...
penjawat kan kena sign sbpa tu...
bab sbpa tu..aku leh cakap no comment lah...
ada certain part ok jer bagi aku...
ada certain part mybe jpa kena baiki in future....
but sampai hari ni..aku yang admin pun pening...
semestinya borang opsyen ada kat tangan dah..
tp sign nyer belum...
iyelah...semalam dpt berita kena tangguh...
hari ni tak tau lah...
but apa2 aku akan sign hari ni lah kot...
malas nak pk2...
mesti ada kebaikan lah tu....

ermm...esok sabtu...
lusa christmas dah...
ingat tahun2 lepas...
kalu christmas memang tak balik kampung...
suka merayap tengok kemeriahan christmas kat shopping2 mall...
but thn ni rasa nak balik kampung jer...
tp tak taulah...pok den ada keje lak...
campur lak nak pk byr pendaftaran tadika suri selasa nnti..
huhuu...poket dah berkurangan ni...uhuk2...

so pasal balik kampung..hold dulu...
pk pasal tadika suri dulu kan..
eh apalah aku bebel2 pagi2 jumaat ni kan...
oklah babai..nak mamam roti kacang ni...nyum2...

p/s: minggu ni aku dah 8 bulan....so far kesihatan ok2 jer..cuma pepek jer lah sakit-sakit...agaknya baby ni dok tekan2 kot...hehehe...geli aku nak tulis wei...




1 ulasan:

norhidana berkata...

aku pun lum sign wei...kite sign sama2 ek... nyeh2

eeeeeeee ptt la prt ko mengeras je.. ish tak sbo lah nk tgk anak buah aku yg baru nih... kalu kuar boy leh jd BFF aiyan

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut