nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 25 Oktober 2011

holiday villa alor setar


oh yer...
kan akhir tahun kan...
selalu kalau akhir2 tahun gni...
macam thn2 lepas...
aku akan banyak kena g kursus/taklimat di luar kl ni...
so kali ni..aku akan hadiri taklimat perolehan di holiday villa alor setar...

eh alamak ..alor setar tu kedah kan???
aku tak pernah jejak kaki kat kedah tau...
kalu jejak pun jejak kat langkawi jer...
pening2...


ini rupanya....
aku ambik dari website : holiday villa alor setar 


letak lambang skit...hehehe...


kalu ikutkan leh je terbang pergi alor setar ni...
tapi kan...taklimat ni jatuh hari jumaat hingga ahad lah pulak..
sian anak dara n laki aku..
so aku angkut sekali lah...
oh aku dah tak sabar nak naik kat katil atas tu...
hehehe


yang ni pun ok...
leh suri tidur sorang2 yek..
eh view kat luar tingkap tu view menara alor setar yek???
ooooooooooooo


aku mybe one day akan dok dgr orang ceramah..
so harap2 pokden leh bawak suri mandi kat sini...
n harap2 pokden leh lah jalan2 kat alor setar ni...
harap ke pokden je lah...(laki mak okkkkkkk)

p/s  : eh bos aku banyak songeh lak...kuiri naper mak tak naik kapal terbang....mak nak bawak family lah...takkan mak sorang naik kapal terbang...so alternatif nya mestilah claim gantian kapal terbang..itu pun tak reti ke???aduyaiii..

7 ulasan:

NaniRostam berkata...

cantiknya...bilik holiday villa....seronok dapat skop kerja cuti cutian ni ya...impian ku dulu...kak nani kalau nak cuti bawak family.....keluar duit sendiri huhu.

lieyalatif berkata...

bestnye laa hai emy...dpt bawak suri pi holiday sekali...budak2 ni suke laa kalo dpt dok hotel...aku ni weekend ni nak gi tiara...kursus...alang2 aku angkut laki n anak2 sekali...dpt dieorg main air sekali....

mamasuri berkata...

kak nanirostam : iye lah kak...cantik kan..tp itu gambaran je..the real punyer nnti sy snap lagi...keje gomen mcm ni lah...tumpang lah sekaki utk suami n anak....

lieyalatif: eh samalah kte kan...tiara pun best gak...ini kedah...5 jam tu perjalanan...itu pasai angkut ...

NM02 berkata...

kelas kau maria!

FM seploh!

muahahaha

Qhaifa Nur berkata...

tak pernah jejak kat kedah lagi....
memang best dapat masuk hotel ni, tentu anak2 suka..

norhidana berkata...

jeles... aku gk yg tak dpt gi kursus jauh2 heheh... tak dpt nk berholiday ngn si conet tu

mamasuri berkata...

nmo2: kelas ko lagi g bali tu...hehehe FM? akan dipertimbangkan...hehehe

qhaifa nur: hehehe ...samalah kte...itulah...masuk hotel ni..anak suka..pak pun suka..hehehe

norhidana: makcik...ko g langkawi hari tu...ada aku jelos ke???hehehee...nnti aku cari ikan pekasam utk ko yek...kalu jmp lah...heheehhe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut