nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Sabtu, 22 Oktober 2011

Baju Baby Murah


entry melekat : 48 jam

meh dekat2 ngan pc ni...
aku nak kenalkan korang option utk korang beli online...


memperkenalkan Baju Baby Murah...
mmg murah sangat...
tp oppsssssss...ini bukan barang baru okkkkkkk
ini adalah bundle...
korang ingat orang beso2 jer pakai bundle..
bebudak pun pakai ok...


setakat nak pakai buat basahan...
mcm waste je kan beli mahal2...
korang tgk harga kat atas...murahkan...
berbaloi2...
 

dah lah tak membazir..
kualiti pun bagus...
barang bundle ni..
kalu pandai select..wahhh...berbaloi2...


ini pun cantik jugak...
aku adajugak beli utk suri...
yelah mcm jeans ke skirt ke..
buat basahan hari2 duk umah pengasuh...
apa salahnya..
jimat mak tau..


so apa kata korang jalan2 cuci2 mata je dulu
ni kalau korang nak lebih detail just tel owner dia...
sms pun ok jugak..
senang kan..nak tanyer
adwa / zila : 012-9196595

1 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

eemmmm btl tu.. bukan setakat org beso je ada bundle.. budak2 pun ada gak kan

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut