nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 2 Januari 2013

susu formula utk darin/adik

-assalamualaikum-


mcm mana yek nak citer...
tp nak citer jugak...

sejak dua menjak ni ...
mmg aku cam fobia nak bagi susu kat darin...
darin kuat mengeget ...
gigi darin dah 10 batang okkkk
kui kui kui...

sampaikan sampai satu tahap ..
aku dah terbayang susu tepung/formula..
iyerlah..darin pun lagi sebulan dah setahun..
so aku rasa better aku start bagi awal kan...

so bermulalah aku mengetest susu formula ke darin..
so tips nyer..aku beli susu yang murah2 dulu..(jimat2)
if takleh terima ..mmg aku kena cari susu mahal lah...

nasib sgt..semalam try dupro..adik beradik dumex tu...
darin leh lah minum sampai 3oz...
sbb sebelum2 ni aku dah bagi anmum n ducth lady..
tak diminum nyer...

mama harap2 sgt darin leh minum dupro tu yek..
kite start campur yer darin..
ini adalah utk kebaikan darin n mama jugak..
malam2 kter bergantung yer sayang...

p/s: stil pumping di office...

3 ulasan:

inazamri berkata...

akak sekeluarga hari ni start minum susu dugro yg baru campuran buah-buahan tu(ayahnye je tak minum)anak2 mmg akak paksa minum susu.sedap la gak.asik minum susu coklat dutch lady je bosan gak

Nens Collection berkata...

hehe..comel jek n3..;)

♥ Wina ♥ berkata...

my Kira pun dah kena start susu for 4-6 years old dah..x boleh share dengan adik lagi :)

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut