nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Ahad, 20 Januari 2013

si kembang...mama ler


tetiba weken nak update blog...
boringlah..pokden bz ngan freelance dia..
aku kena lah spend time jaga anak2...
uhuuuuu...
anak2 lak kuat kerja..
main jer 24 jam..

klah..
tgk rambut aku betul2..
dah kembang ok rambut aku..
dulu2 takdelah sekembang ni
dh mcm body aku lah...
sekembang rambut..sekembang lah body aku..
hehehe


actullay aku mmg suka rambut gni..
lagi kembang lagi bagus..
selalu terbayang nak ada rambut kerinting..tp kena lah rambut kerinting ikal yang panjang tu..
tp rambut aku actually jenis lurus...tp tebal...


ni posing sebelum kuar g putrajaya..
pokden nak g ambik barang ngan kawan dia..
mula2 kata klang..lepas tu putrajya lak..
lantaklah..janji jalan2...
hehehhe....

p/s: tak tau nak makan mana kat putrajaya..yang aku tau umai cafe tu jerlah..itu pun atas ikhsan tk blog si lieya latif tu...eh sedap gak siakap stim n kerabu sotong dia..kenyang perut kami semalam...

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut