nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 7 Januari 2013

supplement


salam pagi isnin sumer....
hari yang cukup indah..
sbb lagu Yuna menang...
walaupun tak suka dgn performance aizat smlm..
ngeh2...

klah..
abis doh citer pasal juara lagu tu..
aku nak citer pasal supplement aku ni hah..
aku ni kerja kerani jer..
so takdelah supplement mahal2...
yang murah2 je aku cari..
asalkan elok utk badan aku ni jer...
sbb aku perasan..
sejak aku ambik supplement ni..
rasa letih tu dah kurang..
cuma rasa malas jer belum kurang...
hahha


inilah aku telan tiap2 pagi..
dlm kul 9 lebih aku telan lah..
aku telan sumer ok..
tp yang putih dua ketul tu sekali sehari jer..
yang itam 5 ketul tu jer aku kena telan 3 kali sehari..
so lepas lunch aku telan lah..
then malam sebelum tido..
ala..mmg tiap2 hari telan..
tp ada gak terbabas...


eh tetiba aku termenung lak..
aku termenung sbb tingin sgt nak try pil colagen yang mahal2 tu..
tp aku rasa tak mampu lagi...
hehehe


hehehe..
ini lah supplement aku..
zinc complex dr shaklee ni utk rambut aku...
pil ni murah...
sbb rambut aku terus sgt gugur lepas bersalin darin..
telan zinc ni terus rambut aku insaf tak gugur2 dah..
gugur2 pun skit2 jer..standard ahhh..
yang pil asi tu..aku telan utk susu ibu aku
tp yang bagus..itu pun sekali utk badan ..
rasa lesu n letih tu mmg kurang lah...
tp tulah rasa malas jer xde supplement...
yang peket pil menyelit tu...
syhhhhhhhhhhhhhhh...pil terangcang tu...hehehhe...

p/s: misi utk cari supplement lain lak..tp yg murah2 leh lah...

3 ulasan:

lieyalatif berkata...

bagus2....amalkan mkn supplement ni mmg bagus ko....

aku pun amik yg simple jek....pagi2 minum cologen asli tu.....lepas tu telan pil vitamin c...pastu makan jamu nona roguy...pastu minum jus perawan...haaaa...murah2 jugak pilihan aku.....

emy pokden berkata...

lieya: jus perawan?wah mcm best jer...aku takde jus perawan..tongkat azimut jer ada..hahhaha

Nens Collection berkata...

hehe..sy pon terpikir2 nk beli kolagen tu..comel jdnyer..tp harga x bape nk comel ngn isi dlm poket ni..hoho

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut